Προώθησε την επιχείρησή σου σωστά!


Υπηρεσίες μάρκετινγκ για μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Οι κονσερβοποιημένοι τρόποι προώθησης επιχειρήσεων είναι ξεπερασμένοι. Η κάθε επιχείρηση είναι ξεχωριστή, όσο ξεχωριστός είναι και ο ιδιοκτήτης της.

Πώς η εταιρεία μας βοηθάει μικρομεσαίες επιχειρήσεις.


Η έννοια μάρκετινγκ είναι παρεξηγημένη, πολλοί νομίζουν ότι σημαίνει διαφήμιση. Το μάρκετινγκ δεν είναι διαφήμιση. Το μάρκετινγκ είναι, ότι ενέργεια κάνει μια επιχείρηση, είτε είναι στο ίντερνετ, είτε είναι σε έντυπη μορφή, είτε προφορική, για να αυξήσει τις πωλήσεις της.

Υπάρχουν δυο τρόποι για να αυξήσει μια επιχείρηση τις πωλήσεις της, να αποκτήσει καινούριους πελάτες ή στους ήδη υπάρχων.

Εάν δεν έχεις ένα πρόγραμμα, ένα πλάνο για το πως θα προωθήσεις την επιχείρησή σου θα είσαι πάντα έρμαιο των συγκυριών. Όταν η αγορά δεν πάει καλά εσύ θα πρέπει να πηγαίνεις καλά.

SEO – Προώθηση ιστοσελίδων

Καθημερινά εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες αγοραστές ψάχνουν να αγοράσουν τα αγαθά ή τις υπηρεσίες που προσφέρεις. Έχεις αναλογιστεί ποτέ πως θα σε βρουν μέσα στον ωκεανό των εκατομμυρίων ιστοσελίδων στο ίντερνετ;

Διαχείριση Social Media

Τα social media πρέπει να χρησιμοποιούνται για ένα σκοπό μόνο, όταν πρόκειται για επιχείρηση, να φέρουν πωλήσεις. Οτιδήποτε άλλο είναι άσχετο. Εάν θα αποφασίσεις ότι θέλεις να προβάλεις την επιχείρησή σου μέσω αυτών πρέπει να το κάνεις εντατικά και συστηματικά.

Σχεδιασμός Λογότυπου

Το λογότυπό σου είναι η ταυτότητα σου, είναι αυτό που σχετίζεται με την αγορά σου, ταυτόχρονα δε χρειάζεται να ξοδέψεις εκατοντάδες ευρώ για να φτιάξεις ένα. Το παν είναι να καταφέρεις να δείξεις με την προσφορά σου την υπεραξία που προσφέρει η επιχείρησή σου.

Κατασκευή eShop με WordPress και WooCommerce

Το eShop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, μια διαφορετική οντότητα. Εάν και είναι προέκταση της επιχείρησή σου, χρειάζεται ξεχωριστή και ιδιαίτερη προσοχή.

Κατασκευή Ιστοσελίδων με WordPress

Είναι αυτονόητο ότι τη σημερινή εποχή πρέπει να έχεις ιστοσελίδα για την επιχείρησή σου. Το ευχάριστο νέο είναι ότι δε χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να τη φτιάξεις.

Κατασκευή ιστοσελίδων για ελεύθερους επαγγελματίες

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες για ελεύθερους επαγγελματίες

Ανακατασκευή/Επισκευή/Ανακαίνιση Ιστοσελίδων

Ανακατασκευή ιστοσελίδων

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Web Hosting

Αύξηση Πωλήσεων

Β2Β/B2C

Αύξηση πωλήσεων B2B B2C

Εάν θέλετε η ιστοσελίδα σας να προκαλεί…

Ευαισθητοποίηση

Ενδιαφέρον

Επιθυμία

Δράση

Επικοινωνήστε μαζί μας έγκαιρα!

Ελάτε να φτιάξουμε μαζί μια αξιοζήλευτη επιχείρηση.


Προσφέρουμε αρχικά μια συμβουλευτική συνεδρία 60 λεπτών

για να δούμε εάν μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Στο Παρακάτω χρονοδιάγραμμα μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού.

(Για να επιλέξετε μεταξύ τηλεδιάσκεψης, μέσω Zoom ή Skype, ή τηλεφωνικώς πατήστε το κουμπί δεξιά του Παρακαλώ διαλέξτε ένα στοιχείο κράτησης)

Sagenda is loading...

Μικρομεσαίες επιχειρήσεις που μας έχουν εμπιστευθεί


thin

Ποιοι Είμαστε

Η Magnetic Marketing Greece είναι μια άκρως επαγγελματική εταιρεία που δραστηριοποιείτε στο χώρου του digital marketing στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα και εξωτερικό. Οι πελάτες βλέπουν τρομερή διαφορά στην κίνηση της ιστοσελίδας τους και αύξηση των κερδών τους. Είμαστε μικρή εταιρεία και είμαστε ευέλικτοι στις ανάγκες των πελατών μας.

Διεύθυνση

Λεωφόρος Συγγρού 196

Καλλιθέα, Αττική Τ.Κ. 17671

Email: magneticmarketinggreece@gmail.com

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα: 9:00 – 17:00

Τρίτη: 9:00 – 17:00

Τετάρτη: 9:00 – 17:00

Πέμπτη: 9:00 – 17:00

Παρασκευή: 9:00 – 17:00

Χρησιμοποιούμε cookies για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο ιστότοπος. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε αυτήν την πολιτική. Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα