Social Media Management Για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

Οι περισσότερες επιχειρήσεις δεν κερδίζουν απ’ τα social media, παρόλα αυτά, σαν εθισμένες που είναι, εξακολουθούν να αφιερώνουν χρόνο και χρήματα στο να τα χρησιμοποιούν. Μην πιστεύετε τις παράλογες μετρήσεις που δημοσιεύονται από τους υποστηρικτές των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, τις άλλες social media management agencies στην Ελλάδα ή από χρήστες που έχουν όφελος λόγω της απασχόλησης τους από μεγάλες, (χαζό)εταιρείες, που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα του μικρού επαγγελματία. Εάν αισθάνεστε ότι πρέπει να έχετε παρουσία στα social media, που θα έπρεπε, πρέπει να πληρώσετε. Σε πραγματικά euro (€), όχι φανταστικές, και παράλογες μετρήσεις.

Η προσπάθεια να κάνετε social media μάρκετινγκ που λειτουργεί πραγματικά σε αυτό το περιβάλλον γίνεται όλο και πιο δύσκολο μέρα με τη μέρα. Στην πραγματικότητα, το Facebook πετάει τακτικά τους διαφημιστές απ’ τον γκρεμό, (χάνουν χρήματα με άλλα λόγια).

Δεν μπορείτε να πάτε στην τράπεζα και να καταθέσετε Likes, προβολές (views), retweets, συνομιλίες κοινωνικών μέσων ή αναγνώριση επωνυμίας (branding). Οι τραπεζίτες είναι εξαιρετικά στενόμυαλοι. Δεν δέχονται καν λαχανικά που καλλιεργούνται στον κήπο σας ή bitcoin. Θέλουν αληθινά χρήματα.

Πρέπει να επιμείνετε στο ίδιο ακριβώς πράγμα, από όλα τα μέσα. Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, κανένα μέσο δεν είναι διαφορετικό. Καμία πλατφόρμα δεν διαφέρει. Μην γελιέστε. Να είστε ανοιχτόμυαλοι, δημιουργικοί και επίμονοι στο να στοχεύετε στην πώληση και στην κερδοφορία σε ότι κάνετε. Αλλά πάντα να παρακολουθείτε το αποτέλεσμα.

Εμείς εδώ στη Magnetic Marketing Greece δεν ασχολείται με τo social media management όπως θα ήθελαν πολλές άλλες διαφημιστικές εταιρείες να σαν κάνουν να πιστέψετε ότι πρέπει να τα χρησιμοποιείτε. Έχουμε εντελώς διαφορετική αντίληψη. Χρησιμοποιούμε τα social media μόνο για να φέρουμε πωλήσεις, όχι για παιχνίδι.

Αυτή η εικόνα αντιπροσωπεύει το πως κάνουν social media marketing οι περισσότερες διαφημιστικές εταιρείες.

Και αυτή η εικόνα αντιπροσωπεύει το πως κάνουμε εμείς social media marketing. Ελπίζουμε να πιάνετε το νόημα.


Ξέρατε ότι προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ συνεδρία ανάλυσης της επιχείρησής σας;

Σε αυτή τη συνεδρία θα σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να φτιάξετε ένα πλάνο μάρκετινγκ για την επιχείρησή σας. Δεν χρειάζεται να μας προσλάβετε ούτε να μας πληρώσετε για τις πληροφορίες. Είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Αναρωτιέστε γιατί το κάνουμε αυτό; Απλό! Θέλουμε να δείτε την αξία μας και όταν μας χρειαστείτε, και οι συνθήκες το επιτρέπουν, μας προσλαμβάνετε. Μέχρι τότε, όλες οι πληροφορίες ΔΩΡΕΑΝ!

Στο χρονοδιάγραμμα παρακάτω, διαλέξτε την ημέρα την ώρα και τον τρόπο που σας βολεύει. Έχετε 2 επιλογές, Τηλεδιάσκεψη, μέσω Zoom ή Skype, ή Τηλεφωνικώς.

Τόσο απλό είναι…!

(Για να επιλέξετε μεταξύ τηλεδιάσκεψης, μέσω Zoom ή Skype, ή τηλεφωνικώς πατήστε το κουμπί δεξιά του Παρακαλώ διαλέξτε ένα στοιχείο κράτησης)

Sagenda is loading...

Εσείς ρωτάτε, εμείς απαντάμε…

Ποια είναι η καλύτερη πλατφόρμα Social Media για την επιχείρησή μου; 

Κοιτάξτε, υπάρχουν πολλές πλατφόρμες, όπως το Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest που είναι τα βασικά και χρησιμοποιούνται ως επί το πλείστον, αλλά υπάρχουν δεκάδες άλλα που ανάλογα με το γούστο σας και την στρατηγική που θέλετε να ακολουθήσετε. Επίσης εξαρτάται από το κοινό που στοχεύεις. Όλες δεν είναι ίδιες. Η αλήθεια είναι ότι μια συγκεκριμένη πλατφόρμα χρησιμοποιείται υπερβολικά απ’ όλους δίχως αποτελέσματα, μάλλον το 1% βλέπει αποτελέσματα.

Πρέπει να χρησιμοποιώ social media management για την επιχείρησή μου;

Η σύντομη απάντηση είναι, Ναι! Αλλά υπάρχει και άλλη μια, να το χρησιμοποιείς μόνο για να πουλήσεις ή να αυξήσεις το πελατολόγιό σου, όχι για να σπαταλάς το χρόνο σου με ανούσιες δημοσιεύσεις.

Η εταιρεία σας ασχολείται και με τη διαφήμιση στα Social Media;

Ναι! Ως επί το πλείστον ασχολούμαστε με αυτό το κομμάτι. Δημοσιεύσεις μπορεί και ένα οκτάχρονο να κάνει.

Τι αμοιβή χρεώνεται για social media management;

Εξαρτάται από το μέγεθος της αγοράς/κοινό που θέλετε να καλύψετε, τον προϋπολογισμό σας, και το χρονικό διάστημα που θα τρέξετε τις διαφημίσεις σας. Ο καλύτερος τρόπος για να το μάθετε αυτό είναι να μας καλέσετε για μια δωρεάν διαβούλευση στο 6980 152 204

Χρησιμοποιούμε cookies για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο ιστότοπος. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε αυτήν την πολιτική. Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα