ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ DIGITAL MARKETING ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το καλύτερο Digital Agency στην Ελλάδα για SEO ιστοσελιδων και e-shop 

Εάν ψάχνεις για εταιρεία που ειδικεύεται στο SEO ιστοσελιδων, ήρθες στο κατάλληλο μέρος!

Για SEO ιστοσελιδων δεν έχει σημασία που είναι η επιχείρησή σου. Σε όποια πόλη και αν είναι η έδρα σου εμείς, μέσω του διαδικτύου, θα την κατασκευάσουμε ή εάν χρειάζεται απλά μια επισκευή, και βέβαια θα την προωθήσουμε, από την έδρα μας. Εξάλλου ζούμε στην εποχή της ψηφιακής και ιντερνετικής τεχνολογίας. Γι’ αυτό μη σκέφτεσαι ότι πρέπει η εταιρεία που θα συνεργαστείς να είναι στην πόλη σου, βέβαια το να υποστηρίζουμε την τοπική οικονομία είναι καλό αλλά μην ξεχνάς ότι ζούμε σε μια παγκόσμια κοινότητα.

Ιωάννινα

Τρίκαλα

Χαλκίδα

Σέρρες

Αλεξανδρούπολη

Ξάνθη

Κατερίνη

Καλαμάτα

Καβάλα

Χανιά

Λαμία

Κομοτηνή

Ρόδος

Αγρίνιο

ΣΕ τοπικό ή πανελλαδικό επίπεδο, θα σας προβάλουμε με SEO ιστοσελιδων και θα σας βοηθήσουμε να κερδίσετε τον ανταγωνισμό σας.

Η Magnetic Marketing Greece φτιάχνει SEO ιστοσελιδων για πάνω από 15 χρόνια και έχει πελάτες σε όλη την Ελλάδα, από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Κρήτη, τα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου. Κερδίζουμε των πελατών μας τον ανταγωνισμό και ψάχνουμε πάντα να προσθέσουμε καινούργιους πελάτες στο πελατολόγιο μας.

Τα πρωτοπόρα λογισμικά που χρησιμοποιούμε, οι καινοτόμες τεχνικές και τρόποι που αξιολογούμε μια επιχείρηση μας επιτρέπουν να συναγωνιζόμαστε σε κάθε περιοχή ή πόλη, κάθε είδος επιχείρησης, κάθε μέγεθος και κάθε μέγεθος αγοράς που θέλουν να ανταγωνιστούν. Εάν θέλεις να αναπτύξεις την πελατεία σου, τις πωλήσεις και την κερδοφορία σου, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Μέρος της αξιολόγησής μας είναι και η επίσκεψή μας στην επιχείρησή σας. Ευχαρίστως θα έρθουμε να τα πούμε από κοντά κι αν αυτό δεν είναι εφικτό λόγω απόστασης, θα κάνουμε μια τηλεδιάσκεψη για να συζητήσουμε την πιθανότητα να συνεργαστούμε.

Σημαντική Γνωστοποίηση – Μη Ανταγωνισμού

Η εταιρεία Magnetic Marketing Greece, υπογράφει και τηρεί αυστηρές συμβάσεις μη ανταγωνισμού με τους πελάτες μας όταν πρόκειται να κάνει SEO για ιστοσελίδα μιας επιχείρησης. Ως εκ τούτου, δεν θα εκπροσωπήσουμε έναν τοπικό ή εθνικό πελάτη του οποίου το έργο βελτιστοποίησης ανταγωνίζεται άμεσα με έναν άλλο πελάτη.

Σαν εταιρεια SEO καθοδηγούμαστε από επαγγελματική δεοντολογία και πιστεύουμε ότι είναι αντιπαραγωγικό και κάπως ανήθικο να εκπροσωπούμε πελάτες στην ίδια αγορά (ίδιο επάγγελμα και τοποθεσία) καθώς δεν μπορούμε να κερδίσουμε έναν πελάτη χωρίς να θυσιάσουμε τη βελτιστοποίηση για τον άλλο.

Ωστόσο, έχουμε μεγάλη εμπειρία που μας δίνει τη δυνατότητα να εργαστούμε με ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων σε διάφορες τοποθεσίες, όπως και θα αξιολογήσουμε την καταλληλότητα των υπηρεσιών μας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας προ-ελέγχου.

Επιπλέον, μπορείτε να δείτε πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τους τύπους πελατών που εξυπηρετούνται αυτήν τη στιγμή σε κάθε πολιτεία επιλέγοντας την αντίστοιχη σελίδα κατάστασης παραπάνω.

Εγγυημένα αποτελέσματα SEO ιστοσελιδων, από έμπειρους και αποδεδειγμένους επαγγελματίες

Η εύρεση και η χρήση επαγγελματικών υπηρεσιών SEO μπορεί να είναι τρομακτικό έργο για κάποιον επιχειρηματία που δεν γνωρίζει. Κάθε εταιρεία SEO θα υποσχεθεί ότι έχει την ικανότητα να κατατάξει στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης (SERP) της Google, την επιχείρησή σας, αλλά η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική.

Στο SEO, η επιχείρησή σας θα ανταγωνίζεται δυνητικά εκατομμύρια άλλες καταχωρίσεις αναζήτησης για ένα από τα δέκα πολυπόθητα σημεία της πρώτης σελίδας και της πρώτης θέσης.

Λαμβάνοντας υπόψη το ανταγωνιστικό τοπίο της βελτιστοποίησης οργανικής αναζήτησης για SEO ελλαδα, αυτό σημαίνει ότι πολλές εταιρείες κάνουν υποσχέσεις που απλά δεν μπορούν να τηρήσουν.

Αυτός είναι ένας μόνο τομέας όπου η digital agency, Magnetic Marketing Greece διαχωρίζεται από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό.

Όταν ξεκινήσετε συνεργασία με την εταιρεία μας, έχετε εγγυημένα εξαιρετικά αποτελέσματα. Σταματήστε να πληρώνετε μισές δουλειές SEO από αμφισβητήσιμες εταιρείες που εφαρμόζουν τεχνικές που οδηγούν σε ποινές από την Google.

Ενώ οι τιμές μπορεί να φαίνονται πιο ελκυστικές αρχικά, παίρνουμε πάρα πολλούς πελάτες που έχουν “καεί” από ψευδείς εταιρείες SEO που απλώς κυνηγούν γρήγορα αποτελέσματα που τελικά δεν πληρούν τις οδηγίες της Google με αποτέλεσμα επιπλέον κόστος μακροπρόθεσμα.

Είμαστε τόσο σίγουροι για τις διαδικασίες μας και τις καινοτόμες υπηρεσίες που εγγυόμαστε τη σελίδα Google στο τέλος της σύμβασής μας ή εργαζόμαστε στον ιστότοπο ΔΩΡΕΑΝ έως ότου επιτευχθεί αυτός ο στόχος.

Μην πηγαίνετε με μια εταιρεία που θα σας αντικαταστήσει με έναν άλλο πελάτη στο τέλος της σύμβασής σας παρά τη δυσαρέσκεια σας για τα αποτελέσματά του. Η Magnetic Marketing Greece, όταν πρόκειται για SEO ιστοσελιδων, απολαμβάνει ποσοστό διατήρησης πελατών άνω του 80% και τα αποτελέσματά μας είναι σταθερά ανώτερα από αυτά των ανταγωνιστών μας. Βελτιστοποιώντας τους ιστότοπους και κατατάσσοντας τις επιχειρήσεις στη πρώτη σελίδα από το 2007, έχουμε δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης πελάτες μας απλά γιατί κερδίζουμε μεγάλη επιτυχία γι’ αυτούς, τους οποίους γνωρίζουμε συχνά σε προσωπικό επίπεδο. Εάν αναζητάτε ένα αποδεδειγμένο προϊόν SEO, το έχετε βρει με το Magnetic Marketing Greece.

SEO ιστοσελιδων

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ…

Εάν έχετε μια ιστοσελίδα και θέλετε να δείτε πως συγκρίνεται με μια του ανταγωνισμού σας, πατήστε το κουμπί Δωρεάν Τεστ. Εάν χρειάζεστε υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ, κατασκευή ιστοσελίδων, σχεδιασμό λογότυπου στην Αθήνα ή και σε όλη την Ελλάδα, καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες. Είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσουμε να φτιάξουμε ένα πλάνο ψηφιακού μάρκετινγκ και για την δική σας επιχείρηση.

Πως η εταιρεία μας διαφέρει από τον ανταγωνισμό:

  • Η διαδικασία εκτίμησης που εφαρμόζουμε, διασφαλίζει ότι οι υπηρεσίες SEO είναι κατάλληλες για την επιχείρησή σας.
  • Ο καινοτόμος έλεγχος ψηφιακού αποτυπώματος (Digital Footprint Audit) (link to a post about digital footprint) εντοπίζει ζητήματα και διορθωτικές ενέργειες για τον συνδυασμό της παρουσίας της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο μέσω διαδικτύου.
  • Το λογισμικό ιδιόκτητης βελτιστοποίησης μας χωρίζει από τους ανταγωνιστές για επιτόπια βελτιστοποίηση (εάν κάθε πρακτορείο χρησιμοποιεί Moz ή Ahrefs κάποιο από αυτά έχει πραγματικά ένα πλεονέκτημα).
  • Πάνω από μια δεκαετία τοπικής και εθνικής βελτιστοποίησης, ψηφιακού μάρκετινγκ και εμπειρίας ανάπτυξης ιστού με σταθερά ανώτερα αποτελέσματα.
  • Διατίθενται υπηρεσίες φιλοξενίας και συντήρησης στο Διαδίκτυο με 24ωρη υποστήριξη.
  • Εγγυημένη σελίδα Google στο τέλος της σύμβασης SEO ή συνεχίζουμε τις υπηρεσίες δωρεάν έως ότου επιτευχθεί η σελίδα 1.
  • Αποκριτική επικοινωνία και ανατροφοδότηση θα είστε πάντα σε θέση να επικοινωνήσετε μαζί μας και να απολαύσετε γρήγορη ανάκαμψη στην απαιτούμενη εργασία.
κατασκευή ιστοσελίδων, digital agency Πάτρα

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας…

…ή επιλέξτε μια ημερομηνία για τηλεφωνική/τηλεδιάσκεψη συνεδρία

Ποιοι Είμαστε

Η Magnetic Marketing Greece είναι μια άκρως επαγγελματική εταιρεία που δραστηριοποιείτε στο χώρου του digital marketing στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα και εξωτερικό. Οι πελάτες βλέπουν τρομερή διαφορά στην κίνηση της ιστοσελίδας τους και αύξηση των κερδών τους. Είμαστε μικρή εταιρεία και είμαστε ευέλικτοι στις ανάγκες των πελατών μας.

Διεύθυνση

Λεωφόρος Συγγρού 196

Κηφισιά, Αττική Τ.Κ. 17671

Τηλέφωνο: 6980152204

Email: magneticmarketinggreece@gmail.com

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα: 9:00 – 17:00

Τρίτη: 9:00 – 17:00

Τετάρτη: 9:00 – 17:00

Πέμπτη: 9:00 – 17:00

Παρασκευή: 9:00 – 17:00

el

Χρησιμοποιούμε cookies για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο ιστότοπος. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε αυτήν την πολιτική. Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα