ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ DIGITAL MARKETING ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ποιοι Είμαστε

Η ομάδα του

Magnetic Marketing Greece


Eleni Agrapidi-Aroni

SOCIAL MEDIA

Η Ελένη έχει τελειώσει γραφικές τέχνες σε ιδιωτικό ΙΕΚ της Πάτρας και είναι πολύ ταλαντούχα στην δημιουργία γραφικών και social media.

POLYZOHS RAGGOS

ΜΑΚΕΤΙΣΤΑΣ

Ο Πολυζώης κατάγεται από τα Ιωάννινα και ασχολείται με την ζωγραφική και με την δημιουργία μακετών και ειδικά με το branding. Είναι αυτός που αναλαμβάνει να μεταφέρει το μήνυμα της εταιρείας σας με ένα μινιμαλιστικό λογότυπο που θα μείνει στο μυαλό του καταναλωτής σας.

CHRISTOS VIOLETIS

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑΣ

Ο κύριος Βιολέτης έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων και έχει κάνει μεταπτυχιακό στο ψηφιακό μάρκετινγκ. Θεωρείται ένας από τους λίγους επαγγελματίες με ανώτερες σπουδές στο Digital Marketing και ειδικότερα στο SEO και στην ψυχολογία του καταναλωτή. Έχει εργαστεί σαν σύμβουλος επιχειρήσεων στο εξωτερικό και φέρνει προϋπηρεσία και εμπειρία άνω των 20 ετών στην κερδοφόρα διοίκηση επιχειρήσεων, αποτελεσματικού μάρκετινγκ και ανάπτυξης πωλήσεων.

ALIKI GIANNAKOPOULOU

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ/CONTENT

Η Αλίκη έχει τελειώσει φιλολογία και έχει κάνει αρκετά σεμινάρια ψηφιακού μάρκετινγκ με αποτέλεσμα να έχει άρτια γνώση του πως πρέπει να γράφουμε για να είμαστε αποτελεσματικοί για τις μηχανές αναζήτησης.

STEPHAN SPICKA

ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ

Ο Στεφάν είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου της Κραϊόβας στο τμήμα φυσικής και Information Technology. Είναι το μυαλό πίσω από όλα τα προγράμματα που φτιάχνουμε για τους πελάτες μας.

Ψάχνετε για εταιρεία για να σας αναλάβει το ψηφιακό μάρκετινγκ της επιχείρησής σας; Τότε θέλετε μια εταιρεία με διαφάνεια στις πράξεις της και υψηλή ηθική. Να είστε σίγουροι ότι δεν θα αναρωτηθείτε ποτέ εάν κάνουμε αυτό που υποσχεθήκαμε.

Έχουμε δημιουργήσει αναρύθμιτες ιστοσελίδες για διαφορετικού είδους επιχειρήσεις και γνωρίζουμε πολύ καλά τι χρειάζεται μια λειτουργική και αποτελεσματική ιστοσελίδα ή eshop. Να είστε σίγουροι ότι θα σας φτιάξουμε μια ιστοσελίδα στα μέτρα σας.

Χρησιμοποιούμε “οργανικό” μάρκετινγκ SEO, χορηγούμενες διαφημίσεις και βελτιστοποίηση χαρτών για να βγάλουμε την επιχείρησή σας στην κορυφή των μηχανών αναζήτησης. Όταν κάποιος ψάχνει να βρει το είδος που πουλάτε θα είστε ο πρώτος που θα δει.

Υψηλές επιδόσεις πρέπει να έχουν οι ιστοσελίδες στην εποχή μας, όταν απαιτείτε πρόσβαση από κινητά/smartphones. Η Google δίνει πόντους στην ιστοσελίδα αυτή με το υψηλότερο δείκτη πρόσβασης και ταχύτητας.

Ενδιαφέρεστε για business consulting?

Δωρεάν Συμβουλευτική Συνεδρία

Εάν θέλετε η ιστοσελίδα σας να προκαλεί…

Ευαισθητοποίηση

Ενδιαφέρον

Επιθυμία

Δράση

Επικοινωνήστε μαζί μας Τώρα!

Εάν για κάποιο λόγο η φόρμα επικοινωνίας δε λειτουργεί παρακαλούμε καλέστε μας στο 698 015 2204

el

Χρησιμοποιούμε cookies για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο ιστότοπος. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε αυτήν την πολιτική. Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα