ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ DIGITAL MARKETING ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP ΜΕ WOOCOMMERCE

MAGNETIC MARKETING GREECE

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ SEO

Είστε στο κατάλληλο μέρος για κατασκευή eshop στην Καλαμάτα!

Εάν θέλετε οικονομική κατασκευή eshop με WordPress, με υψηλές προδιαγραφές, έχετε έρθει στο καταλληλότερο μέρος.

Στείλτε μας τα στοιχεία σας και ένας από τους συνεργάτες μας θα σας καλέσει αμέσως.

εταιρεία digital marketing

Δείτε μερικές ιστοσελίδες από πελάτες μας, που μας εμπιστεύθηκαν. Όλοι αυτοί έψαχναν το ίδιο πράγμα, οικονομική κατασκευή ιστοσελίδας σε WordPress.
εταιρεία digital marketing

Τι είναι το Woocommerce;

Το Woocommerce είναι το πιο δημοφιλής (πρόσθετο) πρόγραμμα, που μετατρέπει το απλό WordPress σάιτ σας σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Έρχεται, με λίγα λόγια, να προσθέσει όλες τις απαραίτητες λειτουργικότητες, όπως τοποθέτηση προϊόντων, αποθήκη, ταμείο και καλάθι, να πούμε μερικά, που χρειάζονται για να πραγματοποιηθούν αγορές.

Με αυτό το εργαλείο μπορεί κάποιος να πουλήσει στο σάιτ του ότι θέλει, από προϊόντα φυσικά, άυλα, σεμινάρια, ηλεκτρονικά βιβλία για κατέβασμα (download) όπως και υπηρεσίες.

Μπορεί να προγραμματίσει πως θέλει να δέχεται πληρωμές, εάν τον βολεύει με αντικαταβολή ή τραπεζική κατάθεση ή με πιστωτική κάρτα ή όλα μαζί.

Το Woocommerce είναι φτιαγμένο ειδικά για το WordPress και είναι ένα πρόγραμμα “ανοιχτό” (ανοιχτού κώδικα ή open source στα Αγγλικά) που ο καθένας μπορεί να προσθέσει κώδικα, δηλαδή να το επεκτείνει ανάλογα με τις ανάγκες του.

Το Woocommerce και το WordPress συνδιάζονται τέλεια μαζί, γίνονται ένα, πράγμα που σε κάνει να ξεχνάς ότι είναι ένα πρόσθετο πρόγραμμα και όχι απλά μέρος του WordPress. Αυτή τι στιγμή που διαβάζεις αυτό το κείμενο, υπάρχουν πάνω από 30% ιστοσελίδες στο ίντερνετ που είναι φτιαγμένες πάνω σε WordPress και 100% από αυτές που είναι e-shop χρησιμοποιούν Woocommerce.

Είναι η τέλεια λύση για δημιουργία e-shop με Woocommerce!

Τι είναι το WordPress;

Το πιο δημοφιλές σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (Content Management System – CMS) στον κόσμο.

Είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, μια εφαρμογή λογισμικού που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν, να επεξεργάζονται, να δημοσιεύουν και να διαγράφουν περιεχόμενο στον ιστότοπό τους, συνήθως μέσω ενός φιλικού προς τον χρήστη πίνακα ελέγχου στο πίσω μέρος του ιστότοπού τους. Παραδείγματα δημοφιλών CMS περιλαμβάνουν το Drupal, το Joomla, το Magento και φυσικά το WordPress. Το WordPress είναι το πιο δημοφιλές σύστημα διαχείρισης περιεχομένου στον κόσμο (CMS), το οποίο τροφοδοτεί σήμερα περίπου το 36% του διαδικτύου ή περίπου 19,5 εκατομμύρια ιστότοπους παγκοσμίως (Codeinwp.com, 2020).

Κατασκευή ιστοσελίδων wordpress

Το WordPress είναι ένα απίστευτα ευέλικτο και πλούσια υποστηριζόμενο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου. Αρχικά μια πλατφόρμα blogging, το δωρεάν λογισμικό WordPress ανοιχτού κώδικα και η εξέλιξη και ο πολλαπλασιασμός της ανάπτυξης θεμάτων και plugin, διευκόλυνε την ανάπτυξη του WordPress ως CMS που είναι αρκετά ευέλικτο για να καλύψει σχεδόν όλες τις σχεδιαστικές και λειτουργικές ανάγκες του ιστότοπου. Εάν μια λειτουργικότητα δεν υποστηρίζεται προς το παρόν με διαθέσιμα πρόσθετα, μπορεί να κωδικοποιηθεί με προσαρμοσμένο τρόπο. Το ίδιο και με τα θέματα. Το WordPress είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές, φιλικό προς το χρήστη CMS με ένα εκπληκτικό οικοσύστημα υποστήριξης.

Μια γρήγορη επεξήγηση για το WordPress.org έναντι του WordPress.com

Όταν αναφερόμαστε στην ανάπτυξη του WordPress, μιλάμε γενικά για το λογισμικό ανοιχτού κώδικα του WordPress.org που επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργούν προσαρμοσμένους ιστότοπους και εφαρμογές. Αντίθετα, το WordPress.com είναι μια υπηρεσία που φιλοξενεί και διατηρεί βασικούς ιστότοπους WordPress. Εάν και παρόμοια η ονομασία τους, είναι στην πραγματικότητα ξεχωριστές οντότητες. Εάν εξετάζετε το WordPress.com ως επιλογή, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της συγκεκριμένης υπηρεσίας εδώ. Για οτιδήποτε περισσότερο από χόμπι-blogging, θα πρέπει να εξετάσετε επιλογές εκτός του WordPress.com.

WordPress Δεδομένα και Στατιστικά Στοιχεία

  • Το WordPress είναι το πιο δημοφιλές CMS που χρησιμοποιείται στο Διαδίκτυο με πάνω από το 50 – 60% της παγκόσμιας αγοράς και είναι το πιο δημοφιλές CMS εδώ και επτά χρόνια.
  • Το WordPress τροφοδοτεί το 35% του διαδικτύου και χρησιμοποιείται από περίπου 19,5 εκατομμύρια ιστότοπους
  • Υπήρξαν πάνω από 1,25 δισεκατομμύρια συνολικά λήψεις plugin από το WordPress Plugin Directory, που αντικατοπτρίζουν την ισχυρή βάση υποστήριξης για το WordPress και την υγεία του θέματος, των plugin και των περιβάλλοντων ανάπτυξης
  • Το WooCommerce τροφοδοτεί το 28% όλων των ηλεκτρονικών καταστημάτων παγκοσμίως και ενσωματώνεται εύκολα με το WordPress

Στατιστικά στοιχεία από την “The Ultimate List of WordPress Statistics» του CodeinWP”

κατασκευή ιστοσελίδων

Γιατί να Φτιάξετε το Σάιτ σας σε Worpress;

Ευελιξία

Η ευελιξία χωρίζει πραγματικά το WordPress από τους ανταγωνιστές του. Το plugin και η οικονομία θεμάτων του WordPress είναι εκτεταμένη, επιτρέποντας στους χρήστες χωρίς εμπειρία κωδικοποίησης να προσθέσουν λειτουργίες plug-and-play ή να ενημερώσουν το σχέδιο του ιστότοπού τους με ελάχιστη προσπάθεια. Επιπλέον, το πίσω μέρος του WordPress είναι διαισθητικό και γενικά αρκετά απλό για χρήση ακόμη και από αρχάριους, επιτρέποντας στα άτομα με τις πιο τεχνολογικές προκλήσεις να δημιουργούν και να δημοσιεύουν περιεχόμενο. Η ευκολία χρήσης του και η δυνατότητα προσθήκης λειτουργικότητας ή νέων δυνατοτήτων με την απλή μεταφόρτωση προσυσκευασμένου λογισμικού (plugins), σημαίνει ότι τα κτίρια του WordPress μπορούν να αξιοποιηθούν για να καλύψουν τις ανάγκες κάθε πελάτη.

Κατασκευή Ιστοσελίδων στη Θεσσαλονίκη

Επεκτάσιμο

Με μια πληθώρα διαθέσιμων πλαισίων, θεμάτων και προσθηκών, οι χρήστες του WordPress μπορούν να στοχεύσουν σε πρόσθετες λειτουργίες πέρα ​​από αυτήν ενός βασικού ιστότοπου.

Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος: Το WordPress ενσωματώνεται γρήγορα και εύκολα με το WooCommerce, το οποίο τροφοδοτεί το 28% των διαδικτυακών καταστημάτων παγκοσμίως (Codeinwp.com, 2020). Χρειάζεστε να συλλάβετε δυνητικούς πελάτες και να δημιουργήσετε μια λίστα αλληλογραφίας για προβολή; Το Mailchimp θα σας επιτρέψει να προσθέσετε φόρμες στον ιστότοπό σας WordPress μέσω API ή plugin, καταγράφοντας πληροφορίες επισκεπτών και προσθέτοντάς τις αυτόματα στη λίστα αλληλογραφίας σας κάθε φορά που υποβάλλεται μια φόρμα. Χρειάζεστε ένα ρυθμιστικό για δυναμική εμφάνιση εικόνων σε μία από τις ιστοσελίδες σας; Επισκεφθείτε τον Κατάλογο προσθηκών του WordPress και κάντε μια γρήγορη αναζήτηση για οποιοδήποτε πρόσθετο. Πιθανότατα θα εκπλαγείτε από το πλήθος των αποτελεσμάτων.

Το ίδιο ισχύει για ενσωματώσεις φόρμας, γκαλερί εικόνων, αναδυόμενα παράθυρα, πρόσθετα ασφαλείας και προσωρινής μνήμης και πολλά άλλα. Με το WordPress, η αρχική σας κατασκευή δεν χρειάζεται να είναι η τελική σας κατασκευή. Καθώς η επιχείρησή σας αναπτύσσεται και απαιτείται πρόσθετη λειτουργικότητα, ο ιστότοπός σας μπορεί να αναπτυχθεί ανάλογα με σχετικά μικρή ταλαιπωρία.

Ανώτερο Οικοσύστημα Υποστήριξης

Το οικοσύστημα του WordPress είναι ισχυρό και εξαιρετικά καλά υποστηριζόμενο. Τα θέματα και τα πρόσθετα που παρατίθενται στον Κατάλογο WordPress πρέπει να πληρούν συγκεκριμένες απαιτήσεις για να συμπεριληφθούν και συχνά μπορείτε να βρείτε κριτικές από χρήστες που έχουν οικεία εμπειρία στη χρήση αυτών των προϊόντων, καθώς και λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το πότε ενημερώθηκε τελευταία φορά το πρόσθετο ή το θέμα και τι είδους υποστήριξη είναι διαθέσιμη. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την ανάπτυξη ιστού, η εύρεση απαντήσεων που σχετίζονται με το WordPress είναι φανταστικά εύκολη. Υπάρχουν πολλά φόρουμ, βίντεο, οδηγοί, σεμινάρια, συναντήσεις κ.λπ. για την ανάπτυξη του WordPress. Η έλλειψη τεκμηρίωσης και υποστήριξης σπάνια είναι θέμα WordPress.


Είστε στο κατάλληλο μέρος για κατασκευή ιστοσελίδας με WordPress!

Εάν θέλετε οικονομική ιστοσελίδα, με υψηλές προδιαγραφές, έχετε καταφτάσει στο καταλληλότερο μέρος του ίντερνετ.

Στείλτε μας τα στοιχεία σας και ένας από τους συνεργάτες μας θα σας καλέσει αμέσως.

εταιρεία digital marketing

Πότε χρειάζεστε μια επαγγελματική εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων;

Εξαρτάται από τις ανάγκες και τους στόχους σας. Η πρόσληψη ενός επαγγελματία προγραμματιστή σημαίνει ότι θα έχετε μια ταχύτερη, πιο ασφαλή, προσαρμοσμένη κατασκευή που ικανοποιεί τις συγκεκριμένες λειτουργικές και σχεδιαστικές σας ανάγκες. Η κατασκευή θα ανταποκρίνεται επίσης σε οθόνες για κινητά, tablet και επιτραπέζιους υπολογιστές εάν γίνει σωστά (αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό καθώς το μερίδιο των ατόμων που έχουν πρόσβαση σε ιστότοπους μέσω κινητών συσκευών συνεχίζει να αυξάνεται). Η πρόσληψη ενός επαγγελματία προγραμματιστή WordPress θα σας εξοικονομήσει τεράστια προσωπική απογοήτευση και χρόνο.

Η ανταλλαγή είναι προφανώς νομισματική. Όταν δημιουργείτε έναν ιστότοπο μόνοι σας, το κόστος μπορεί να περιοριστεί στην αγορά ενός θέματος, ίσως σε κάποια πρόσθετα και στην επιλογή ενός βασικού πακέτου φιλοξενίας. Η δημιουργία ενός ιστότοπου WordPress είναι σίγουρα δυνατή μόνος σας, αλλά έρχεται με κάποιες εγγενείς προκλήσεις, περιορισμούς και χρονικές υποχρεώσεις (δηλ. Να μάθετε πώς να δημιουργείτε, να δημιουργείτε και να διατηρείτε σωστά έναν ιστότοπο). Θα πρέπει να λάβετε υπόψη αυτές τις πτυχές ανάπτυξης όταν αποφασίζετε για το πώς θέλετε να χτιστεί ο ιστότοπός σας. Ακολουθούν ορισμένες επιπλέον εκτιμήσεις που θα σας βοηθήσουν να καθοδηγήσετε την απόφασή σας:


Έχετε την τεχνογνωσία για να συντηρήσετε τον ιστότοπό σας και να τον διατηρήσετε ασφαλή;

Η μεγαλύτερη ευπάθεια σε έναν ιστότοπο WordPres είναι τα ξεπερασμένα αρχεία πυρήνα, θέματος ή/και πρόσθετων. Οι χάκερ χρησιμοποιούν αυτά τα τρωτά σημεία για να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπό σας και να προκαλέσουν όλεθρο. Όταν ξεκινάτε έναν ιστότοπο το WordPress χρειάζεται συνεχή, μηνιαία συντήρηση για να διατηρείτε τον ιστότοπο ενημερωμένο και ασφαλή. Επιπλέον, θα θέλετε να δημιουργείτε συχνά αντίγραφα ασφαλείας για τον ιστότοπό σας σε περίπτωση καταστροφικού προβλήματος με τον ζωντανό ιστότοπό σας. Εάν κάτι από αυτά ακούγεται τρομακτικό, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να διασφαλίσετε την υγεία του ιστότοπού σας αφήνοντάς το σε επαγγελματίες.

Μπορείτε να προσαρμόσετε το θέμα σας χρησιμοποιώντας βασικά HTML, PHP, JS και CSS;

Εάν όχι, οι επιλογές σας για την προσαρμογή του θέματος και του ιστότοπου θα περιορίζονται σε αυτές τις τροποποιήσεις που επιτρέπονται ή ρυθμίζονται από τους προγραμματιστές του θέματος σας. Μπορούν να γίνουν σημαντικές τροποποιήσεις στο σχεδιασμό και τη διάταξη ενός ιστότοπου WordPress με απλή HTML, CSS, JS και PHP, και μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό να μαθαίνεται να γράφετε κώδικα σε αυτές τις γλώσσες, αλλά μπορεί να χρειαστεί ένα σημαντικό ποσό χρόνου και εξάσκηση για να γίνεις αρκετά καλός. Εάν οι τεχνολογικές δεξιότητες σου σε εμποδίζουν να δημιουργήσεις έναν ιστότοπο που πληρεί όλες τις επιθυμητές προδιαγραφές σχεδιασμού και απόδοσης, θα ήταν καλύτερα να σκεφτείται σοβαρά την πρόσληψη ενός έμπειρου προγραμματιστή ή εταιρείας.

Ποια είναι η πρόθεσή σου;

Εάν δημιουργείτε έναν επιχειρηματικό ιστότοπο, σας συνιστούμε να προσλάβετε έναν επαγγελματία προγραμματιστή ή ομάδα ανάπτυξης WordPress. Ο ιστότοπός σας λειτουργεί ως προέκταση της εταιρείας σας. Οι άνθρωποι θα κάνουν υποθέσεις για την επιχείρησή σας με βάση την ποιότητα του σχεδιασμού και του περιεχομένου του ιστότοπού σας και την ταχύτητα και την ευκολία με την οποία μπορούν να πλοηγηθούν στον ιστότοπό σας. Επιπλέον, οι αγοραστές σας θα θέλουν να αισθάνονται ασφαλείς καθώς επισκέπτονται τον ιστότοπό σας. Είναι καλύτερο να αφήσετε αυτές τις ανησυχίες σε έμπειρους επαγγελματίες που μπορούν να σας δημιουργήσουν έναν γρήγορο, ασφαλή και εστιασμένο στο SEO ιστότοπο με εντυπωσιακό σχεδιασμό. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, οι οποίοι τείνουν να είναι ουσιαστικά πιο πολύπλοκοι από τους τυπικούς ιστότοπους.

Γιατί να προσλάβετε την εταιρεία μας για να φτιάξετε την ιστοσελίδα σας

Έμπειροι προγραμματιστές WordPress

Η Magnetic Marketing Greece έχει δημιουργήσει, φιλοξενεί και συντηρεί ιστότοπους WordPress για δεκάδες πελάτες. Μπορείτε να ελέγξετε τις προηγούμενες κατασκευές και να δείτε την ποιότητα μόνοι σας στη σελίδα του Χαρτοφυλακίου μας. Είμαστε υπερήφανοι για τη δημιουργία γρήγορων, ασφαλών και σύγχρονων ιστότοπων για τους πελάτες μας που ικανοποιούν τις λειτουργικές τους ανάγκες και υπερβαίνουν τις προσδοκίες τους.

Κατασκευή με επίκεντρο το SEO

Εάν βλέπετε τον νέο σας ιστότοπο ως επέκταση μάρκετινγκ της επιχείρησής σας (και θα έπρεπε), τότε θα θέλετε οι προγραμματιστές σας να είναι προνοητικοί όσον αφορά τη Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO). Η δημιουργία ενός ιστότοπου είναι απλώς το πρώτο βήμα στο ταξίδι για να τον αξιοποιήσετε ως πηγή εσόδων.

Μόλις ξεκινήσει ο ιστότοπός σας, θα ανταγωνιστείτε με εκατομμύρια, ίσως δισεκατομμύρια καταχωρήσεις στις σελίδες αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης (SERP) για προβολές και κλικ. Το ταξίδι στη πρώτη Σελίδα της Google μπορεί να είναι μακρύ και χρονοβόρο, αλλά είναι πολύ πιο πιθανό να επιτύχετε αυτόν τον στόχο εάν ο ιστότοπός σας έχει δημιουργηθεί με έμφαση στο SEO. Η Magnetic Marketing Greece, δεν είμαστε απλώς ειδικοί στο SEO που ασχολούνται με το WordPress, αλλά ειδικοί SEO που συνεργάζονται μαζί με την έμπειρη και ταλαντούχα ομάδα κατασκευής για να δημιουργήσουν το καλύτερο δυνατό προϊόν για τους πελάτες μας.

Ασφάλεια και Συντήρηση

Με το περιβάλλον WordPress τόσο καλά εδραιωμένο, ποιο είναι το μειονέκτημα; Όπως συμβαίνει με όλα τα προϊόντα, το WordPress δεν είναι χωρίς τα ελαττώματά του. Ως το πιο δημοφιλές CMS στον κόσμο, είναι επίσης ο πιο δημοφιλής στόχος hacking (Codeinwp.com, 2020). Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η επαγγελματική ανάπτυξη και υποστήριξη είναι τόσο σημαντική. Ο καθένας μπορεί να αγοράσει ένα θέμα, να εγκαταστήσει ορισμένα πρόσθετα και να ξεκινήσει έναν ιστότοπο, αλλά τι έρχεται μετά; Ο ιστότοπός σας θα απαιτήσει συνεχή υποστήριξη και συντήρηση για να διασφαλίσετε ότι προστατεύεται. Διαφορετικά, οι χάκερ θα χρησιμοποιήσουν αδυναμίες, όπως αυτές που δημιουργήθηκαν από ξεπερασμένα θέματα και πρόσθετα, για να παρενοχλήσουν και να απενεργοποιήσουν τον ιστότοπό σας.

Η εταιρεία μας χειρίζεται αυτές τις ανησυχίες για εσάς. Πραγματοποιούμε μηνιαίες ενημερώσεις συντήρησης και ασφάλειας και δημιουργούμε αντίγραφα ασφαλείας για τον ιστότοπό σας. Θα εξαλείψουμε την ανησυχία σας και θα διατηρήσουμε τον ιστότοπό σας ασφαλή. Κατασκευάζουμε εξειδικευμένα τον ιστότοπό σας, τον προσαρμόζουμε στο σχεδιασμό και τις λειτουργικές ανάγκες σας και στη συνέχεια φροντίζουμε για τον ιστότοπό σας μετά την κυκλοφορία του. Φροντίζουμε για τις τεχνικές ανησυχίες του ιστότοπού σας, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε την προσοχή σας στις επιχειρηματικές ανησυχίες της εταιρείας σας.

Φιλοξενεία

Η εταιρεία μας διαθέτει δικούς της server στην Ευρώπη/Βαλκάνια για να παρέχει στους πελάτες μας εξαιρετική φιλοξενία ιστοσελίδων σε απίστευτες τιμές όπως επίσης και όλα τα premium πρόσθετα που χρειάζετε μια ιστοσελίδα για να λειτουργεί σωστά. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να διατηρούμε τον ιστότοπό σας γρήγορο (σημαντικό για SEO), ασφαλή και πάντα ενεργό. Δε χρειάζεται να κάνετε αγορές για την καλύτερη διαθέσιμη υπηρεσία φιλοξενίας για τον ιστότοπό σας. Με εξαιρετικές τιμές, υποστήριξη 24/7 και εγγυημένο χρόνο λειτουργίας μεγαλύτερο από 99,9%, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι ο ιστότοπός σας θα είναι πάντα προσβάσιμος και λειτουργικός με μας.

Εάν θέλετε η ιστοσελίδα σας να προκαλεί…

Ευαισθητοποίηση

Ενδιαφέρον

Επιθυμία

Δράση

Επικοινωνήστε μαζί μας έγκαιρα!

Ποιοι Είμαστε

Η Magnetic Marketing Greece είναι μια άκρως επαγγελματική εταιρεία που δραστηριοποιείτε στο χώρου του digital marketing στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα και εξωτερικό. Οι πελάτες βλέπουν τρομερή διαφορά στην κίνηση της ιστοσελίδας τους και αύξηση των κερδών τους. Είμαστε μικρή εταιρεία και είμαστε ευέλικτοι στις ανάγκες των πελατών μας.

Διεύθυνση

Λεωφόρος Συγγρού 196

Καλλιθέα, Αττική Τ.Κ. 17671

Email: magneticmarketinggreece@gmail.com

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα: 9:00 – 17:00

Τρίτη: 9:00 – 17:00

Τετάρτη: 9:00 – 17:00

Πέμπτη: 9:00 – 17:00

Παρασκευή: 9:00 – 17:00

el

Χρησιμοποιούμε cookies για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο ιστότοπος. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε αυτήν την πολιτική. Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα