DIGITAL MARKETING FOR SMALL AND MEDIUM BUSINESSES ONLY!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ…

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ, ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΕΛΑΤΕΣ;

Ένα από τα ισχυρότερα εργαλεία μάρκετινγκ στον πλανήτη είναι η αναζήτηση στο google. Όταν οι καταναλωτές αναζητούν μια υπηρεσία ή ένα προϊόν, σας βρίσκουν στην κορυφή της Google; Εδώ μπαίνουμε εμείς. Πρώτα αξιολογούμε την ανταγωνιστική αγορά σας, μετά εντοπίζουμε λέξεις-κλειδιά υψηλής ποιότητας και, στη συνέχεια, χρησιμοποιούμε τεχνικές βελτιστοποίησης θεμιτές (white-hat) για να σας φτάσουμε στην κορυφή.

Αν θέλετε τόσο να αυξήσετε την αναλογία μετατροπής δυνητικών πελατών στο διαδίκτυο, όσο και να αυξήσετε την ποιοτική εισερχόμενη επισκεψιμότητα αναζήτησης, κάντε κλικ εδώ για να λάβετε τον δωρεάν έλεγχο SEO. Εάν δεν διαθέτετε επί του παρόντος ιστότοπο, καλέστε μας και μπορούμε να σας προτείνουμε τη σωστή πλατφόρμα για τη συγκεκριμένη εργασία. Για να μάθετε πώς μπορείτε να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας στο google my business για να αποκτήσετε περισσότερους πελάτες, μεταβείτε εδώ.

ΤΟ ΣΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ

1

ΑΝΑΛΥΣΗ

κατασκευή ιστοσελίδων, digital agency Πάτρα

2

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

3

ΚΕΡΔΟΣ

Το SEO είναι μία από τις πιο ισχυρές τεχνικές μάρκετινγκ μέχρι σήμερα. Η περιβόητη αναζήτηση “Google” έχει εξαλείψει την ανάγκη για διαφημίσεις τηλεφωνικού καταλόγου.

Τι είναι το ΣΕΟ (SEO)

Το SEO είναι ένα αρκτικόλεξο για τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης. Όλες οι μεγάλες μηχανές αναζήτησης εκδίδουν έναν αλγόριθμο σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο ταξινομούν οργανικά τους ιστότοπους. Είναι δουλειά μας να διασφαλίσουμε ότι ο ιστότοπός σας είναι ενημερωμένος με τον πιο πρόσφατο αλγόριθμο. Σκεφτείτε το σαν να ρυθμίζετε έναν κινητήρα απόδοσης. Περνάμε απ’ τον ιστότοπό σας και κάνουμε όλες τις απαραίτητες αλλαγές για να εξασφαλίσουμε κορυφαίες κατατάξεις σε όλες τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης. Λάβετε υπόψη ότι χρειάζεται χρόνος για να φτάσετε στην κορυφή της Google. Μερικοί παράγοντες που καθορίζουν πόσο χρόνο χρειάζεται για να ληφθούν αποτελέσματα:

1) Πόσο μεγάλη είναι η ανταγωνιστική αγορά σας;

2) Ανταγωνίζεστε με τοπικές εταιρείες, περιφερειακές, κρατικές, εθνικές ή ακόμα και διεθνείς αγορές.

3) Ο ιστότοπός σας έχει κατασκευαστεί σωστά για οδηγίες αναζήτησης, συμπεριλαμβανομένης της δομής φιλικής προς τις μηχανές αναζήτησης;

4) Η φιλοξενία του ιστότοπού σας είναι γρήγορη ή αργή;

5) Πόσο καιρό έχετε τον τομέα/domain του ιστότοπού σας;

6) Υπάρχουν λέξεις-κλειδιά στον τομέα/domain σας;

7) Πόσο ανταγωνιστικές είναι οι λέξεις-κλειδιά σας;

Η οργανική τοποθέτηση είναι τα αποτελέσματα αναζήτησης που βρίσκονται ακριβώς κάτω από τις πληρωμένες διαφημίσεις στην αναζήτηση λέξεων-κλειδιών. Αυτά ονομάζονται «Οργανικά» αποτελέσματα. Αυτή είναι η φυσική τοποθέτηση που είναι αποτέλεσμα της βελτιστοποίησης του ιστότοπού σας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι βελτιστοποίησης ενός ιστότοπου, αλλά υπάρχει πραγματικά μόνο ένας σωστός τρόπος. Αυτό που κάνει η εταιρεία μας είναι πρώτα να ερευνήσει την ανταγωνιστική αγορά σας. Στη συνέχεια, προσδιορίζουμε τις φράσεις-κλειδιά που θα αποφέρουν πραγματικά χρήματα για την επιχείρησή σας. Μία από τις πιο σημαντικές πτυχές της δημιουργίας εσόδων από τον ιστότοπό σας είναι να καθορίσετε ποιες λέξεις-κλειδιά είναι κρίσιμες για να έχετε κορυφαίες κατατάξεις.


Τι είναι οι φράσεις-κλειδιά;


Μια φράση-κλειδί είναι η φράση που πληκτρολογείται από τους χρήστες για να βρουν συγκεκριμένες πληροφορίες σε μια αναζήτηση. Πιθανότατα πληκτρολογήσατε σε μια αναζήτηση αναζητώντας μια εταιρεία SEO στο Idaho Falls και μας βρήκατε. Αυτή είναι μια φράση-κλειδί που είναι πολύ σημαντική για το επιχειρηματικό μας μοντέλο. Άλλωστε αυτό κάνουμε για να ζούμε. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι όσο μεγαλύτερη είναι η φράση, τόσο πιο ικανός είναι ο χρήστης και αυξάνονται οι πιθανότητες να μετατραπεί ο χρήστης σε πελάτη επί πληρωμή. Αν απλώς πληκτρολογήσετε SEO στο google θα δείτε πολλά άρθρα σχετικά με το θέμα. Αν ψάχνετε για μια εταιρεία στο Αϊντάχο που παρέχει υπηρεσίες SEO, τότε έχετε ήδη αποφασίσει ότι χρειάζεστε βοήθεια σε αυτόν τον τομέα.


Θα λειτουργεί ο ιστότοπός μου στο Google ή χρειάζομαι νέο;


Η απάντηση εξαρτάται από το πόσο παλαιός είναι ο ιστότοπός σας και από το αν έχει κατασκευαστεί ή όχι ως σύστημα διαχείρισης περιεχομένου όπως το WordPress ή το Joomla. Ένας ευθύς ιστότοπος html μπορεί να βελτιστοποιηθεί, απλώς θα κοστίσει περισσότερο χρόνο και χρήμα. Σε πολλές περιπτώσεις, θα είναι πραγματικά πιο προσιτό να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο από την αρχή παρά να επαναλάβετε τα εργαλεία του τρέχοντος ιστότοπού σας. Το SEO Idaho προσφέρει δωρεάν ελέγχους ιστοτόπων. Απλώς καλέστε μας, θα ρίξουμε μια ματιά δωρεάν και θα σας δώσουμε τις επαγγελματικές μας συστάσεις.


Είναι η SEO Idaho μια εταιρεία ανάπτυξης μιας στάσης;


Ναί. Το προσωπικό μας μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε εργασία ανάπτυξης ιστοσελίδων μεγάλη ή μικρή. Η SEO Idaho έχει μάλιστα ξεκινήσει ένα τμήμα της εταιρείας μας αφιερωμένο στην ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά. Σκέφτεστε μια εφαρμογή για κινητά για την επιχείρησή σας; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Καλέστε μας σήμερα στο για δωρεάν τηλεφωνική διαβούλευση. Αναζητάτε μια εταιρεία εφαρμογών για κινητά smartphone στο Pocatello Idaho;


Είναι τοπική η εταιρεία Magnetic Marketing Greece;


Η εταιρεία μας έχει έδρα στην Αθήνα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επικοινωνήσουμε μέσω Skype, email, τηλεφώνου ή ακόμα και SMS. Εάν θέλετε να προγραμματίσετε μια πρόσωπο με πρόσωπο συνάντηση, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Προσωπική συνάντηση μόνο κατόπιν ραντεβού.

ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΕΞΗΣ

 • ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-ΕΝΤΟΣ
 • ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ-ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
 • ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΥ
 • ΒΕΛΣΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ
 • ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ GMB
 • ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ META-TAGS
 • ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ANALYTICS
 • ΣΕΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ
 • ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ESHOP
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ EMAIL
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ DOMAIN
 • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ GOOGLE
 • ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί ιδιόκτητα εργαλεία αλγορίθμου για να αξιολογήσει την απόδοση αναζήτησης του ιστότοπού σας. Στη συνέχεια, πραγματοποιούμε όλες τις απαραίτητες αλλαγές στον ιστότοπο βάσει αυστηρών οδηγιών για webmaster της Google. Ο αλγόριθμος της Google αλλάζει τακτικά και όλες οι αξιόπιστες εταιρείες γνωρίζουν ότι χρειάζεται χρόνος για να κερδίσουν έδαφος στο google οργανικά.

Εάν θέλετε η ιστοσελίδα σας να προκαλεί…

Ευαισθητοποίηση

Ενδιαφέρον

Επιθυμία

Δράση

Get in contact now!

Εάν για κάποιο λόγο η φόρμα επικοινωνίας δε λειτουργεί παρακαλούμε καλέστε μας στο 698 015 2204

About us

Magnetic Marketing Greece is a highly professional company operating in the field of digital marketing in Athens, throughout Greece and abroad. Clients see a tremendous difference in their website traffic and an increase in their profits. We are a small company, and we are flexible to the needs of our customers.

Address:

Siggrou Ave. 196

Kalithea, Attica P.C 17671

info@magneticmarketinggreece.gr

Hours of operantions

Monday 9 to 5

Tue: 9:00 – 17:00

Wed: 9:00 – 17:00

Thurs: 9:00 – 17:00

Fri: 9:00 – 17:00

en_GB

We use cookies to better understand how the website is used. By continuing to use this website, you accept this policy. Click to learn more