DIGITAL MARKETING FOR SMALL AND MEDIUM BUSINESSES ONLY!

Digital Agency στην Αθήνα, Κατασκευή ιστοσελίδων και e-shop 

ΣΕ τοπικό ή πανελλαδικό επίπεδο, θα σας προβάλουμε και θα κερδίσετε τον ανταγωνισμό σας.

Η Magnetic Marketing Greece έχει πελάτες σε όλη την Ελλάδα, από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Κρήτη, τα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου. Κερδίζουμε των πελατών μας τον ανταγωνισμό και ψάχνουμε πάντα να προσθέσουμε καινούργιους πελάτες στο πελατολόγιο μας.

Τα πρωτοπόρα λογισμικά που χρησιμοποιούμε, οι καινοτόμες τεχνικές και τρόποι που αξιολογούμε μια επιχείρηση μας επιτρέπουν να συναγωνιζόμαστε σε κάθε περιοχή ή πόλη, κάθε είδος επιχείρησης, κάθε μέγεθος και κάθε μέγεθος αγοράς που θέλουν να ανταγωνιστούν. Εάν θέλεις να αναπτύξεις την πελατεία σου, τις πωλήσεις και την κερδοφορία σου, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Μέρος της αξιολόγησής μας είναι και η επίσκεψή μας στην επιχείρησή σας. Ευχαρίστως θα έρθουμε να τα πούμε από κοντά κι αν αυτό δεν είναι εφικτό λόγω απόστασης, θα κάνουμε μια τηλεδιάσκεψη για να συζητήσουμε την πιθανότητα να συνεργαστούμε.

Κατασκευή Ιστοσελίδων στη Θεσσαλονίκη

LET'S BUILD TOGETHER A CONSTRUCTIVE COOPERATIVE RELATIONSHIP…

If you have a website and want to see how it compares to one of your competition, hit the Free Test button. If you need digital marketing services, website development, logo design in Athens or throughout Greece, call us for more information. We are sure that we will be able to create a digital marketing plan for your own business as well.

Εγγυημένα αποτελέσματα ΣΕΟ στην Αθήνα, από έμπειρους και αποδεδειγμένους επαγγελματίες

Η εύρεση και η χρήση επαγγελματικών υπηρεσιών SEO μπορεί να είναι τρομακτικό έργο για κάποιον επιχειρηματία που δεν γνωρίζει. Κάθε εταιρεία SEO θα υποσχεθεί ότι έχει την ικανότητα να κατατάξει στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης (SERP) της Google, την επιχείρησή σας, αλλά η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Στο SEO, η επιχείρησή σας θα ανταγωνίζεται δυνητικά εκατομμύρια άλλες καταχωρίσεις αναζήτησης για ένα από τα δέκα πολυπόθητα σημεία της πρώτης σελίδας και της πρώτης θέσης.

Λαμβάνοντας υπόψη το ανταγωνιστικό τοπίο της βελτιστοποίησης οργανικής αναζήτησης, αυτό σημαίνει ότι πολλές εταιρείες κάνουν υποσχέσεις που απλά δεν μπορούν να τηρήσουν.

Αυτός είναι ένας μόνο τομέας όπου η digital agency, Magnetic Marketing Greece διαχωρίζεται από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό.

Όταν ξεκινήσετε συνεργασία με την εταιρεία μας, έχετε εγγυημένα εξαιρετικά αποτελέσματα. Σταματήστε να πληρώνετε μισές δουλειές SEO από αμφισβητήσιμες εταιρείες που εφαρμόζουν τεχνικές που οδηγούν σε ποινές από την Google.

Ενώ οι τιμές μπορεί να φαίνονται πιο ελκυστικές αρχικά, παίρνουμε πάρα πολλούς πελάτες που έχουν “καεί” από ψευδείς εταιρείες που απλώς κυνηγούν γρήγορα αποτελέσματα που τελικά δεν πληρούν τις οδηγίες της Google με αποτέλεσμα επιπλέον κόστος μακροπρόθεσμα.

Είμαστε τόσο σίγουροι για τις διαδικασίες μας και τις καινοτόμες υπηρεσίες που εγγυόμαστε τη σελίδα Google στο τέλος της σύμβασής μας ή εργαζόμαστε στον ιστότοπο ΔΩΡΕΑΝ έως ότου επιτευχθεί αυτός ο στόχος.

Μην πηγαίνετε με μια εταιρεία που θα σας αντικαταστήσει με έναν άλλο πελάτη στο τέλος της σύμβασής σας παρά τη δυσαρέσκεια σας για τα αποτελέσματά του. Η Magnetic Marketing Greece, digital agency, απολαμβάνει ποσοστό διατήρησης πελατών άνω του 80% και τα αποτελέσματά μας είναι σταθερά ανώτερα από αυτά των ανταγωνιστών μας. Βελτιστοποιώντας τους ιστότοπους και κατατάσσοντας τις επιχειρήσεις στη πρώτη σελίδα από το 2007, έχουμε δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης πελάτες μας απλά γιατί κερδίζουμε μεγάλη επιτυχία γι’ αυτούς, τους οποίους γνωρίζουμε συχνά σε προσωπικό επίπεδο. Εάν αναζητάτε ένα αποδεδειγμένο προϊόν SEO, το έχετε βρει με το Magnetic Marketing Greece.

Προώθηση Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη

Πως η εταιρεία μας διαφέρει από τον ανταγωνισμό:

  • Η διαδικασία εκτίμησης που εφαρμόζουμε, διασφαλίζει ότι οι υπηρεσίες SEO είναι κατάλληλες για την επιχείρησή σας.
  • Ο καινοτόμος έλεγχος ψηφιακού αποτυπώματος (Digital Footprint Audit) (link to a post about digital footprint) εντοπίζει ζητήματα και διορθωτικές ενέργειες για τον συνδυασμό της παρουσίας της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο μέσω διαδικτύου.
  • Το λογισμικό ιδιόκτητης βελτιστοποίησης μας χωρίζει από τους ανταγωνιστές για επιτόπια βελτιστοποίηση (εάν κάθε πρακτορείο χρησιμοποιεί Moz ή Ahrefs κάποιο από αυτά έχει πραγματικά ένα πλεονέκτημα).
  • Πάνω από μια δεκαετία τοπικής και εθνικής βελτιστοποίησης, ψηφιακού μάρκετινγκ και εμπειρίας ανάπτυξης ιστού με σταθερά ανώτερα αποτελέσματα.
  • Διατίθενται υπηρεσίες φιλοξενίας και συντήρησης στο Διαδίκτυο με 24ωρη υποστήριξη.
  • Εγγυημένη σελίδα Google στο τέλος της σύμβασης SEO ή συνεχίζουμε τις υπηρεσίες δωρεάν έως ότου επιτευχθεί η σελίδα 1.
  • Αποκριτική επικοινωνία και ανατροφοδότηση θα είστε πάντα σε θέση να επικοινωνήσετε μαζί μας και να απολαύσετε γρήγορη ανάκαμψη στην απαιτούμενη εργασία.
SEO Θεσσαλονίκη

Εξυπηρετούμε τις εξής πόλεις στην Ελλάδα και τα περίχωρα τους

Ιωάννινα

Τρίκαλα

Χαλκίδα

Σέρρες

Αλεξανδρούπολη

Ξάνθη

Κατερίνη

Καλαμάτα

Καβάλα

Χανιά

Λαμία

Κομοτηνή

Ρόδος

Αγρίνιο

About us

Η Magnetic Marketing Greece είναι μια άκρως επαγγελματική εταιρεία που δραστηριοποιείτε στο χώρου του digital marketing στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα και εξωτερικό. Οι πελάτες βλέπουν τρομερή διαφορά στην κίνηση της ιστοσελίδας τους και αύξηση των κερδών τους. Είμαστε μικρή εταιρεία και είμαστε ευέλικτοι στις ανάγκες των πελατών μας.

Address:

Λεωφόρος Κηφισσίας 299

Κηφισσιά, Αττική Τ.Κ. 14561

Email: magneticmarketinggreece@gmail.com

Hours of operantions

Δευτέρα: 9:00 – 17:00

Tue: 9:00 – 17:00

Wed: 9:00 – 17:00

Thurs: 9:00 – 17:00

Fri: 9:00 – 17:00

en_GB

We use cookies to better understand how the website is used. By continuing to use this website, you accept this policy. Click to learn more