ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ

Βοηθάμε μικρές επιχειρήσεις να γίνουν κερδοφόρες.

Πλάνο Μάρκετινγκ

Διαδικτυακό Μάρκετινγκ

Παραδοσιακό Μάρκετινγκ

Magnetic Marketing Greece Newsletter Εγγραφή

Η ψηφιακή τεχνολογία και το ίντερνετ αλλάζουν συνεχώς. Γραφτείτε στο Newsletter μας για να λαβένετε tips και να είστε μέσα στα πράγματα με τα τελευταία νέα του Google, του ψηφιακού μάρκετινγκ και της κατασκευής μοντέρνων ιστοσελίδων.

Προσοχή Επιχειρηματίες!

Ψάχνετε Για Digital

Marketing Agency;

Digital marketing agency στην Αθήνα, που απευθύνεται σε μοντέρνες επιχειρήσεις.

Τη σημερινή εποχή, που είναι πολύ δύσκολο να συντηρηθεί μια μικρομεσαία επιχείρηση, το μάρκετινγκ, και συγκεκριμένα το ψηφιακό μάρκετινγκ είναι ότι πιο απαραίτητο. Η Magnetic Marketing Greece, είναι μια πρωτοποριακή εταιρεία προώθησης επιχειρήσεων με την μέθοδο του digital marketing στην Αθήνα και φιλοδοξούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες μάρκετινγκ που είναι, α) κερδοφόρες και β) αποτελεσματικές.

Θέλουμε να είμαστε επένδυση για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και όχι κόστος.

Η προώθηση της μικρομεσαίας επιχείρησή σας ξεκινά με ένα digital marketing πλάνο. Πρέπει να γνωρίζετε τι είναι αυτό που θέλετε να πετύχετε.

Πρέπει να έχετε ένα στόχο, είτε αυτός είναι να αυξήσετε τον όγκο των πωλήσεων σας, είτε να αυξήσετε το πελατολόγιο σας, είτε να την ποιότητα των συναλλαγών σας, δηλαδή με άλλα λόγια, να βρείτε περισσότερους κερδοφόρους πελάτες.


Τα συστήματα ψηφιακού μάρκετινγκ που εφαρμόζουμε για την προώθηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων, έχουν αποδειχθεί ότι είναι πολύ αποδοτικά. Επιπλέον, παρέχουν σε όλους τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων τα εργαλεία και την υποστήριξη που χρειάζονται για να αυξήσουν την κερδοφορία της επιχείρησής τους.

Μερικές από τις επιχειρήσεις που έχουμε βοηθήσει


thin

Τι λένε για μας

Tους ευχαριστώ πολύ, μου έφτιαξαν πολύ οικονομικά ένα πανέμορφο e-shop , www.melivrasna.gr ειναι πολύ εξυπηρετικοί συνεργάσιμοι και με πολύ υπομονή να φτιάξουν κάτι ωραίο για τον πελάτη χωρίς έξτρα χρεώσεις. Συνιστώ την εταιρία ανεπιφύλακτα. Μπράβο και πάλι μπράβο!!!!

Μέλι Βρασνών

Μαρία και Γιώργος Τζιγκόρη

Φτιάξαμε πρόσφατα το site της εταιρείας μας www.etheriacosmetic.gr, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό όπως το ζητήσαμε. Παρέχει όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις που χρειάζεται ένα site . Συνεργαστήκαμε άψογα και συνεχίζουμε εννοείται και πολλά ακόμα βήματα ανάπτυξης στην ιστοσελίδα μας. Ευχαριστούμε και τον Κ. Χρήστο που είναι εξαιρετικός επαγγελματίας και μας καθοδήγησε σε πάρα πολλά ώστε να ακολουθήσουμε τα βήματα για μια επιτυχημένη ιστοσελίδα.

Etheria Cosmetic

Αδελφές Κυριακοπούλου

Τι είναι το SEO;

To ΣΕΟ στην πραγματικότητα δεν σημαίνει τίποτα στα Ελληνικά αλλά είναι τα αρχικά SEO όπου αυτά είναι τα αρχικά γράμματα των Αγγλικών λέξεων Search Engine Optimization που σημαίνει, βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης. Επίσης το αποκαλούμε και οργανικό ψηφιακό μάρκετινγκ, γιατί οι διάφορες τεχνικές που χρησιμοποιούμε, μέσα στην ιστοσελίδα και έξω από αυτήν, φροντίζουμε έτσι ώστε να βγαίνει μπροστά απ’ τον ανταγωνισμό, φυσιολογικά. Δεν είναι μαγεία ούτε κάτι εξωπραγματικό, απαιτεί δουλειά, μεράκι και ατέλειωτες ώρες δοκιμών και μελέτης.

Πόσο κοστίζει το SEO;

Αυτό εξαρτάται από τον ανταγωνισμό, το είδος της καμπάνιας, το μέγεθος της ιστοσελίδας και άλλα κριτήρια που αν δεν τα ερευνήσουμε δεν θα γνωρίζουμε. Πολλοί επαγγελματίες του είδους χρεώνουν 500€ με 1000€ το μήνα. Εμείς θα τεστάρουμε την ιστοσελίδα σας με προσοχή για να διαπιστώσουμε εάν όντως χρειάζεστε αυτή την υπηρεσία και κατόπιν θα σας κάνουμε μια προσφορά βασισμένη σε αυτά που θα ανακαλύψουμε.

Πως βρίσκω μια αξιόπιστη εταιρεία SEO στην Αθήνα ή στην Ελλάδα;

Καλό είναι να έχουν συστάσεις και κάποιες αξιολογήσεις στο ίντερνετ. Αυτό όμως δεν είναι το παν, γιατί μπορεί να είναι νεοσύστατη εταιρεία με εμπειρία αλλά να άλλαξαν σχέδια και επαγγελματική τροχιά και όπως είναι επόμενο να μην έχουν μεγάλο αριθμό προεργασιών. Ένας άλλος τρόπος είναι να βρίσκονται ψηλά στις αναζητήσεις για λέξεις/κλειδιά γύρω από το ψηφιακό μάρκετινγκ. Υπάρχει και η λογική που λέει ότι, εάν οι ίδιοι δεν είναι ψηλά στις αναζητήσεις, πως θα βγάλουν την δική σας εταιρεία ψηλά;

Πόσο καιρό θα πάρει μέχρι να δω αποτελέσματα;

Συνήθως παίρνει από 90 μέρες έως ένα χρόνο για να κάνει μια επιχείρηση απόσβεση της επένδυσης της στο SEO/ΣΕΟ. Η επένδυση αυτή δεν είναι για όλους αλλά αξίζει γιατί θα πρέπει να καταλάβουμε ότι οι αναζητήσεις όλες στην εποχή μας, γίνονται στο διαδίκτυο.

Είναι καλύτερα να δώσω βάση στο SEO ή να ρίξω την προσοχή μου στις χορηγούμενες διαφημίσεις;

Εξαρτάται. Εάν η επιχείρησή σου είναι νεοσύστατη (λιγότερο από 5 χρόνια) το ιδανικότερο είναι να κάνεις διαφήμιση με χορηγούμενες. Εάν η επιχείρησή σου είναι πάνω από 5 χρόνια η καλύτερη επιλογή θα είναι να κάνεις ψηφιακό μάρκετινγκ (SEO) και χορηγούμενες ταυτόχρονα, για να πιάσεις μεγαλύτερη αγορά.

Αυξήστε την κερδοφορία της επιχείρησή σας ΤΩΡΑ!

Τηλεφωνήστε μας για μια εντελώς δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία 60 λεπτών.

6980 152 204

Ποιοι Είμαστε

Η Magnetic Marketing Greece είναι μια άκρως επαγγελματική εταιρεία που δραστηριοποιείτε στο χώρου του digital marketing στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα και εξωτερικό. Οι πελάτες βλέπουν τρομερή διαφορά στην κίνηση της ιστοσελίδας τους και αύξηση των κερδών τους. Είμαστε μικρή εταιρεία και είμαστε ευέλικτοι στις ανάγκες των πελατών μας.

Διεύθυνση

Λεωφόρος Κηφισσίας 299

Κηφισσιά, Αττική Τ.Κ. 14561

Email: magneticmarketinggreece@gmail.com

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα: 9:00 – 17:00

Τρίτη: 9:00 – 17:00

Τετάρτη: 9:00 – 17:00

Πέμπτη: 9:00 – 17:00

Παρασκευή: 9:00 – 17:00

Θέλω περισσότερες πληροφορίες

Παρακαλώ κάποιος να επικοινωνήσει μαζί μου το συντομότερο δυνατόν.


Χρησιμοποιούμε cookies για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο ιστότοπος. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε αυτήν την πολιτική. Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα