ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ DIGITAL MARKETING ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κατασκευή ιστοσελίδων Πάτρα, τιμές ξεκινάνε από 150€!

Εάν η φράση κατασκευή ιστοσελίδων Πάτρα σας έφερε σε αυτή τη σελίδα, τότε πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας πρώτα.

Μοναδική Προσαρμοσμένη Εμπειρία Σχεδιασμού.

Αποκτήστε την ιστοσελίδα των ονείρων σας με τη μοναδική μας εμπειρία προσαρμοσμένου σχεδιασμού. Έχουμε μια ομάδα έμπειρων προγραμματιστών ιστοσελίδων που είναι αφοσιωμένοι στο να δημιουργούν μοναδικές και εξατομικευμένες ιστοσελίδες, προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Από την κωδικοποίηση και τις τεχνικές HTML μέχρι την ενσωμάτωση σύγχρονων πρακτικών σχεδίασης ιστοσελίδων, όπως responsive design (δυναμικές) Θα δημιουργήσουμε έναν ιστότοπο που θα σας ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους και θα σας κατατάξει σε μια ανώτερη κατηγορία. Η ικανοποίησή σας είναι η προτεραιότητά μας!

Υπηρεσίες Διαχείρισης & Συντήρησης Περιεχομένου για κατασκευή ιστοσελίδων Πάτρα.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας, από τους καλύτερους προγραμματιστές ιστοσελίδων Πάτρα, προσφέρουν τις απόλυτες υπηρεσίες διαχείρισης και συντήρησης περιεχομένου για να διατηρήσετε την ιστοσελίδα σας, να λειτουργεί σαν ρολόι και να υπερτερεί στις αναζητήσεις που κάνουν ενδιαφερόμενοι πελάτες. Θα φροντίσουμε για τις καθημερινές εργασίες που σχετίζονται με τη διατήρηση ενός ιστότοπου και την ενημέρωσή του, από την εισαγωγή δεδομένων και ενημερώσεις λογισμικού έως τις υλοποιήσεις ασφαλείας και την προσθήκη νέων λειτουργιών. Παρακολουθούμε επίσης τις κατατάξεις SEO, ώστε ο ιστότοπός σας να κατατάσσεται υψηλότερα από τους ανταγωνιστές του. Με την υπηρεσία μας στη διάθεσή σας, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για τίποτα!

Βελτιστοποιημένα eshop για εμπειρίες ηλεκτρονικών αγορών.

Οι υπηρεσίες μας κατασκευής ιστοσελίδων Πάτρα, παρέχουν επίσης, λύσεις κατασκευής eshop, για να κάνουν απρόσκοπτες τις διαδικτυακές εμπειρίες αγορών των πελατών σας. Είμαστε ενημερωμένοι με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες κατασκευής eshop με Woocommerce όπως η PHP και JavaScript, ώστε να έχετε εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες μας. Επιπλέον, οι προγραμματιστές μας γνωρίζουν πώς να διατηρούν τον ιστότοπό σας ασφαλή ενώ μεγιστοποιούν την προβολή και τη χρηστικότητά του. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και αφήστε μας να δημιουργήσουμε το τέλειο ηλεκτρονικό κατάστημα για εσάς!

Δυναμικές ιστοσελίδες που φαίνονται υπέροχες σε smartphone και tablet.

Δυσκολεύεστε να εμφανίσετε σωστά την ιστοσελίδα σας σε όλες τις κινητές συσκευές; Δημιουργούμε πλήρως responsive ιστοσελίδες, βελτιστοποιημένες για οποιαδήποτε συσκευή! Οι προγραμματιστές μας κατανοούν τη σημασία που έχει μια βέλτιστη διαδικτυακή εμπειρία για τους πελάτες σας σε όλες τις πλατφόρμες, επομένως δημιουργούμε ιστοσελίδες που προσαρμόζονται αυτόματα ώστε να ταιριάζουν με διαφορετικά μεγέθη οθόνης. Αυτό διασφαλίζει ότι ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείται, το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα φαίνεται πάντα εντυπωσιακό και επαγγελματικό.

Ολοκληρωμένες στρατηγικές SEO & αναφορές κατάταξης για βέλτιστη ορατότητα στις μηχανές αναζήτησης.

Η διασφάλιση ότι ο ιστότοπός σας είναι ορατός στους πιθανούς πελάτες είναι απαραίτητος για την επιτυχία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ομάδα μας δημιουργεί ένα εκτενές σχέδιο SEO κατά την κατασκευή της ιστοσελίδας σας. Διεξάγουμε εκτεταμένη έρευνα λέξεων-κλειδιών και χρησιμοποιούμε τους πιο πρόσφατους αλγόριθμους μηχανών αναζήτησης για να διασφαλίσουμε ότι ο ιστότοπός σας κατατάσσεται ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης. Επιπλέον, θα παρακολουθούμε και θα αναφέρουμε σε τακτική βάση την απόδοση του ιστότοπού σας και θα παρέχουμε προτάσεις για προσαρμογές εάν χρειάζεται. Αυτό διασφαλίζει ότι γνωρίζετε πάντα ακριβώς πόσο ορατός είναι ο ιστότοπός σας ανά πάσα στιγμή.

κατασκευή ιστοσελίδων, digital agency Πάτρα

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ…

Εάν έχετε μια ιστοσελίδα και θέλετε να δείτε πως συγκρίνεται με μια του ανταγωνισμού σας, πατήστε το κουμπί Δωρεάν Τεστ. Εάν χρειάζεστε υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ, κατασκευή ιστοσελίδων, σχεδιασμό λογότυπου στην Αθήνα ή και σε όλη την Ελλάδα, καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες. Είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσουμε να φτιάξουμε ένα πλάνο ψηφιακού μάρκετινγκ και για την δική σας επιχείρηση.

Εγγυημένα αποτελέσματα ΣΕΟ στην Πάτρα, από έμπειρους και αποδεδειγμένους επαγγελματίες

Η εύρεση και η χρήση επαγγελματικών υπηρεσιών SEO μπορεί να είναι τρομακτικό έργο για κάποιον επιχειρηματία που δεν γνωρίζει. Κάθε εταιρεία SEO θα υποσχεθεί ότι έχει την ικανότητα να κατατάξει στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης (SERP) της Google, την επιχείρησή σας, αλλά η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Στο SEO, η επιχείρησή σας θα ανταγωνίζεται δυνητικά εκατομμύρια άλλες καταχωρίσεις αναζήτησης για ένα από τα δέκα πολυπόθητα σημεία της πρώτης σελίδας και της πρώτης θέσης.

Λαμβάνοντας υπόψη το ανταγωνιστικό τοπίο της βελτιστοποίησης οργανικής αναζήτησης, αυτό σημαίνει ότι πολλές εταιρείες κάνουν υποσχέσεις που απλά δεν μπορούν να τηρήσουν.

Αυτός είναι ένας μόνο τομέας όπου η digital agency, Magnetic Marketing Greece διαχωρίζεται από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό.

Όταν ξεκινήσετε συνεργασία με την εταιρεία μας, έχετε εγγυημένα εξαιρετικά αποτελέσματα. Σταματήστε να πληρώνετε μισές δουλειές SEO από αμφισβητήσιμες εταιρείες που εφαρμόζουν τεχνικές που οδηγούν σε ποινές από την Google.

Ενώ οι τιμές μπορεί να φαίνονται πιο ελκυστικές αρχικά, παίρνουμε πάρα πολλούς πελάτες που έχουν “καεί” από ψευδείς εταιρείες που απλώς κυνηγούν γρήγορα αποτελέσματα που τελικά δεν πληρούν τις οδηγίες της Google με αποτέλεσμα επιπλέον κόστος μακροπρόθεσμα.

Είμαστε τόσο σίγουροι για τις διαδικασίες μας και τις καινοτόμες υπηρεσίες που εγγυόμαστε τη σελίδα Google στο τέλος της σύμβασής μας ή εργαζόμαστε στον ιστότοπο ΔΩΡΕΑΝ έως ότου επιτευχθεί αυτός ο στόχος.

Μην πηγαίνετε με μια εταιρεία που θα σας αντικαταστήσει με έναν άλλο πελάτη στο τέλος της σύμβασής σας παρά τη δυσαρέσκεια σας για τα αποτελέσματά του. Η Magnetic Marketing Greece, digital agency, απολαμβάνει ποσοστό διατήρησης πελατών άνω του 80% και τα αποτελέσματά μας είναι σταθερά ανώτερα από αυτά των ανταγωνιστών μας. Βελτιστοποιώντας τους ιστότοπους και κατατάσσοντας τις επιχειρήσεις στη πρώτη σελίδα από το 2007, έχουμε δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης πελάτες μας απλά γιατί κερδίζουμε μεγάλη επιτυχία γι’ αυτούς, τους οποίους γνωρίζουμε συχνά σε προσωπικό επίπεδο. Εάν αναζητάτε ένα αποδεδειγμένο προϊόν SEO, το έχετε βρει με το Magnetic Marketing Greece.

SEO ιστοσελιδων

Πως η εταιρεία μας διαφέρει από τον ανταγωνισμό:

  • Η διαδικασία εκτίμησης που εφαρμόζουμε, διασφαλίζει ότι οι υπηρεσίες SEO είναι κατάλληλες για την επιχείρησή σας.
  • Ο καινοτόμος έλεγχος ψηφιακού αποτυπώματος (Digital Footprint Audit) (link to a post about digital footprint) εντοπίζει ζητήματα και διορθωτικές ενέργειες για τον συνδυασμό της παρουσίας της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο μέσω διαδικτύου.
  • Το λογισμικό ιδιόκτητης βελτιστοποίησης μας χωρίζει από τους ανταγωνιστές για επιτόπια βελτιστοποίηση (εάν κάθε πρακτορείο χρησιμοποιεί Moz ή Ahrefs κάποιο από αυτά έχει πραγματικά ένα πλεονέκτημα).
  • Πάνω από μια δεκαετία τοπικής και εθνικής βελτιστοποίησης, ψηφιακού μάρκετινγκ και εμπειρίας ανάπτυξης ιστού με σταθερά ανώτερα αποτελέσματα.
  • Διατίθενται υπηρεσίες φιλοξενίας και συντήρησης στο Διαδίκτυο με 24ωρη υποστήριξη.
  • Εγγυημένη σελίδα Google στο τέλος της σύμβασης SEO ή συνεχίζουμε τις υπηρεσίες δωρεάν έως ότου επιτευχθεί η σελίδα 1.
  • Αποκριτική επικοινωνία και ανατροφοδότηση θα είστε πάντα σε θέση να επικοινωνήσετε μαζί μας και να απολαύσετε γρήγορη ανάκαμψη στην απαιτούμενη εργασία.
SEO Θεσσαλονίκη

Εξυπηρετούμε τις εξής πόλεις στην Ελλάδα και τα περίχωρα τους

Ιωάννινα

Τρίκαλα

Χαλκίδα

Σέρρες

Αλεξανδρούπολη

Ξάνθη

Κατερίνη

Καλαμάτα

Καβάλα

Χανιά

Λαμία

Κομοτηνή

Ρόδος

Αγρίνιο

Digital Agency Πάτρα

Μέλι Βρασνών: Μελισσοπαραγωγοί στα Βρασνά Θεσσαλονίκης, 1η θέση στην Google για τη φράση “μέλι βρασνών”, “μέλι στα βρασνά”

Ottolina Caffe: Εμπορία καφέ χονδρική και λιανική. Δυνατότητα δημιουργίας λογαριασμού χονδρεμπόρων με τιμοκατάλογο χονδρικής.

Ποιοι Είμαστε

Η Magnetic Marketing Greece είναι μια άκρως επαγγελματική εταιρεία που δραστηριοποιείτε στο χώρου του digital marketing στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα και εξωτερικό. Οι πελάτες βλέπουν τρομερή διαφορά στην κίνηση της ιστοσελίδας τους και αύξηση των κερδών τους. Είμαστε μικρή εταιρεία και είμαστε ευέλικτοι στις ανάγκες των πελατών μας.

Διεύθυνση

Λεωφόρος Συγγρού 196

Καλλιθέα, Αττική Τ.Κ. 17671

Email: magneticmarketinggreece@gmail.com

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα: 9:00 – 17:00

Τρίτη: 9:00 – 17:00

Τετάρτη: 9:00 – 17:00

Πέμπτη: 9:00 – 17:00

Παρασκευή: 9:00 – 17:00

el

Χρησιμοποιούμε cookies για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο ιστότοπος. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε αυτήν την πολιτική. Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα